assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /home/slavric/domains/eldema.si/public_html/Ip/Internal/Revision.php:44 GSM termostat
GSM termostat  

GSM/SMS termostat

Naprava GSM termostat je naprava, s katero lahko daljinsko upravljate in nadzirate ogrevanje v oddaljenem objektu. Deluje lahko povsem samostojno, saj ima svoje tmperaturno tipalo, ali pa v kombinaciji z obstoječim termostatom, ki ima možnost daljinske kontrole. Naprava ima tudi dva impulzna vhoda, s katerima sprožimo pošiljanje prednastavljenih (alarmnih) SMS sporočil. Na ta vhoda lahko priključimo npr. obstoječo alarmno napravo, senzor gladine goriva v cisterni, stikalo, ki se sproži ob odprtju vrat in podobno. Vhoda sta univerzalna. Z napravo lahko tudi nastavljate režim delovanja.  

Po opravljenih začetnih nastavitvah je naprava povsem preprosta za uporabo, saj lahko režime prilagajamo in spremljamo s preprostimi ukazi vklop, izklop, toplo, hladno, stanje in pomoc. Naprava ima tri vrste načinov delovanja, kar nastavi monter. Prva je narejena tako, da lahko izhoda delujeta neodvisno drug od drugega, druga deluje v kombinaciji s sobnim termoostatom in tretja povsem samostojno. 

Razpored priključkov na napravi

Primer priklopa

Slika dejanske elektronike

Navodilo za montažo in uporabo

Za več informacij nas prosim kontaktirajte